dn design
Gelderland 1983, ons bedrijf bestaat al ruim 35 jaar. Door te luisteren naar onze klanten en hun specifieke wensen te vervullen, hebben we een bijzonder bedrijf opgebouwd. In ons pand in Dreumel maken we handmatig zitmeubelen die de tijd kunnen doorstaan. In de details is onze liefde voor het vak zichtbaar. Bank na bank, gemaakt door vakmensen. Tijdloos en tegelijkertijd eigentijds design. Eerlijke producten, van binnen en van buiten. Wij maken de klassiekers van de toekomst, gewoon met onze handen: dn design.

dn design

DUTCH NEW DESIGN


ONZE DESIGNER

Na zijn opleiding aan de Design Academy Eindhoven verdiende Steven Schilte (1962) zijn sporen als ontwerper bij onder andere Jan des Bouvrie en Machalke. Met diverse nominaties en prijzen op zijn naam is zijn carrière met recht succesvol te noemen. Wellicht buiten de landsgrenzen bekender dan daarbinnen, geven we hem graag de eretitel ‘hidden gem’. Stevens ontwerpen kenmerken zich door een tijdloze uitstraling. Zijn lijnvoering is verrassend eenvoudig, altijd strak en verfijnd. Zijn vakmanschap is te herkennen aan de perfecte maatvoering en verhoudingen. We zijn trots op de nieuwe collectie zitmeubelen ('Tijdloos') die hij exclusief voor dn design heeft ontworpen.

Het interieur-schuim dat wordt gebruikt is van een hoge kwaliteit en voldoet aan de meeste recente eisen op het gebied van milieu en van brandveiligheid. De laatste jaren is de smaak van de senioren sterk veranderd en zijn de senioren veeleisender geworden. dn design heeft op deze sterk groeiende markt precies op de juiste manier ingespeeld. De goed uitgebalanceerde collectie bestaat uit een groot aantal klassieke en eigentijds klassieke modellen die leverbaar zijn in een groot aantal uitstekende meubelstoffen en in diverse leerkwaliteiten.

Het zichtbare hout bij de diverse modellen kan in alle meest gangbare kleuren gemaakt worden, zodat ze in ieders interieurs zijn in te passen. De ontwerpafdeling van dn design is constant bezig met het verbeteren van de bestaande modellen en productiemethoden en met het maken van nieuwe modellen waardoor de collectie steeds up-to-date blijft.

De unieke combinatie van uitsluitend de beste materialen en degelijk Nederlands meubelmakersvakmanschap staan garant voor jarenlang geweldig zitcomfort. Zo zijn bijvoorbeeld alle zittingen van de banken en fauteuils voorzien van interieurvering en hebben de fauteuils en sommige banken in diepte verstelbare zittingen, waardoor groot en klein er prima in kunnen zitten.

V.l.n.r.

John Janssen (product developer),

Vera Schreuder (office- en sales manager),

Arie van Eldik (CEO/owner),

Arjan van Eldik (marketing- en sales manager)