dn design

 

In ons pand in Dreumel maken wij handmatig zitmeubelen die de tijd kunnen doorstaan. In de details is de liefde voor het vak zichtbaar. Bank na bank, gemaakt door vakmensen. Tijdloos en tegelijkertijd eigentijds design. Eerlijke producten, van binnen en van buiten. Wij maken de klassiekers van de toekomst, gewoon met onze handen: dn design.

 

 

 

 

Promo

Met deze video krijgt u een beeld van het vakmanschap bij ons.

onze designer

Na zijn opleiding aan de Design Academy Eindhoven verdiende Steven Schilte (1962) zijn sporen als ontwerper bij onder andere Jan des Bouvrie en Machalke. Met diverse nominaties en prijzen op zijn naam is zijn carrière met recht succesvol te noemen. Wellicht buiten de landsgrenzen bekender dan daarbinnen, geven we hem graag de eretitel ‘hidden gem’. Stevens ontwerpen kenmerken zich door een tijdloze uitstraling. Zijn lijnvoering is verrassend eenvoudig, altijd strak en verfijnd. Zijn vakmanschap is te herkennen aan de perfecte maatvoering en verhoudingen. We zijn trots op de nieuwe collectie zitmeubelen die hij exclusief voor dn design heeft ontworpen. 

WAAROM
dn design

FLEXIBEL

Voor elke woonruimte hebben we een passende oplossing en voor elk mens het passende zitcomfort.

 

DICHTBIJ HUIS

Made in Holland, dat is helemaal van toepassing op ons bedrijf. Wij maken alles zelf, in onze eigen werkplaats en bieden zo werkgelegenheid aan mensen uit de regio. Het transport, onze transparante werkwijze en de werkomgeving: alles voldoet aan de Nederlandse maatstaven. Omdat onze ontwerpafdeling in huis zit, kunnen we snel inspelen op ideeën en aanvullingen in het assortiment. We zijn er trots op dat dit kan in deze tijd van massaproductie in lageloonlanden.

 

ONZICHTBARE KWALITEIT

Een eerlijke binnenkant: onzichtbaar voor u als klant, maar belangrijk voor jarenlang zitplezier. We maken gebruik van beukenhouten frames aangevuld met MDF platen. Ons koudschuim voor zitting en rug is van de hoogst haalbare kwaliteit en voldoet aan de meest recente eisen op het gebied van milieu en brandveiligheid. Dit geldt ook voor ons latex. Wij maken geen gebruik van dons, een materiaal dat meer dan eens allergische reacties veroorzaakt