DN Design dreumel

Over dn design

De unieke combinatie van uitsluitend de beste materialen en degelijk Nederlands meubelmakersvakmanschap staan garant voor jarenlang geweldig zitcomfort.

Zo zijn bijvoorbeeld alle zittingen van de banken en fauteuils voorzien van interieurvering en hebben de fauteuils en sommige banken in diepte verstelbare zittingen, waardoor groot en klein er prima in kunnen zitten. Het interieur-schuim dat wordt gebruikt is van een hoge kwaliteit en voldoet aan de meeste recente eisen op het gebied van milieu en van brandveiligheid.

De laatste jaren is de smaak van de senioren sterk veranderd en zijn de senioren veeleisender geworden. dn design heeft op deze sterk groeiende markt precies op de juiste manier ingespeeld.

De goed uitgebalanceerde collectie bestaat uit een groot aantal klassieke en eigentijds klassieke modellen die leverbaar zijn in een groot aantal uitstekende meubelstoffen en in diverse leerkwaliteiten.

Het zichtbare hout bij de diverse modellen kan in alle meest gangbare kleuren gemaakt worden, zodat ze in ieders interieurs zijn in te passen.

De ontwerpafdeling van dn design is constant bezig met het verbeteren van de bestaande modellen en productiemethoden en met het maken van nieuwe modellen waardoor de collectie steeds up-to-date blijft.

Voor verkoopadressen bij U in de buurt, kunt U contact met ons kantoor opnemen via: info@dn-design.com of bel : 0487- 515114.

Eigentijds en klassieke bankstellen van topkwaliteit


Sinds jaar en dag degelijk Nederlands meubelmakersvakmanschap


Contact opnemen